برند میکروتیک یکی از پیشروان در زمینه تولید روترهای شبکه است. روترهای میکروتیک دارای ویژگیهای کاربردی بینظیری هستند که آنها را به یکی از پرطرفدارترین روترهای بازار تبدیل کردهاند. انواع روترهای میکروتیک شامل مدلهای مختلفی هستند که هر یک از آنها کاربرد خاصی را برای خود دارند.
برخی از انواع روترهای میکروتیک عبارتند از:
روترهای بیسیم:
روترهای بیسیم کمپانی میکروتیک یکی از پرفروشترین روترهای موجود در بازار هستند.روترهای بیسیم میکروتیک معمولاً دارای ویژگیهای امنیتی قوی، قابلیت مدیریت پیشرفته و قابلیت پشتیبانی از پروتکلهای مختلف شبکه هستند. آنها میتوانند در محیطهای خانگی و تجاری استفاده شوند و به عنوان یک نقطه دسترسی بیسیم برای اتصال دستگاهها به شبکه بیسیم عمل کنند.
روترهای سیمی:
ارزانترین روترهای موجود در بازار روترهای سیمی هستند. این روترها از کابل اترنت برای اتصال به مودم استفاده میکنند و سپس از کابلهای جداگانه برای اتصال به یک یا چند دستگاه در شبکه استفاده میکنند و تنها برای افرادی که به وایرلس نیاز ندارند مناسب است.روترهای سیمی میکروتیک دارای تنظیمات سفارشی بسیاری هستند که میتوان آنها را متناسب با ویژگیهای شبکه خود، امکانات و شرایطی که مد نظر است تغییر داد و از آن به بهترین شکل استفاده کرد. توجه داشته باشید اکثر روترهای سیمی دارای تعداد پورت بالایی میباشند. از سوی دیگر سرعت پورت شبکه روترهای سیمی دارای 2 نوع مگابیت (10/100) و گیگابیت (10/100/1000) است. در واقع به همین دلیل است که از این نوع روتر در بسیاری از شرکتها استفاده میشود.
روترهای پردازشگر قدرتمند:
این روترها دارای پردازشگرهای قدرتمندی هستند که برای پردازش ترافیک بالا و نیاز به پهنای باند بالا طراحی شدهاند.اکثر افرادی که در حوزه استخراج ارزهای دیجیتال و ماینینگ فعالیت میکنند به دنبال روتر های رکمونت هستند.این روتر ها تمام نیاز های شما را در کارهای سنگین برطرف میکنند.
روترهای VoIP:
این روترها برای استفاده در شبکههای VoIP طراحی شدهاند.
روتر دوبانده میکروتیک:
قابلیت دوبانده از جمله ویژگیهای پرکاربرد در روتر محسوب میشود. زیرا روترهای دوبانده از دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکنند. این نوع روترها از قدرت آنتن دهی بالاتری نسبت به بقیه روترها برخوردار میباشد.
راهنمای خرید روتر میکروتیک برای شرکت
شما باید روتری خریداری کنید که تعداد پورت شبکه آن زیاد باشد.اکثر شرکتها از روترهایی استفاده میکنند که از حداقل 16 عدد پورت شبکه برخوردار میباشند.سرعت پورت شبکه برای شرکت بهتر است از نوع گیگابیت باشد به این دلیل که چنین سرعتی نیاز شما را به راحتی برطرف میکند. قدرت آنتن دهی روتر می تواند 2 الی 5dBi باشد.قابلیت PoE و دوبانده بودن روتر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستندو نباید از آن غافل شد.
راهنمای خرید روتر میکروتیک برای گیم نت
روتر خریداری شده برای گیم نت حتماً باید تعداد پورت شبکه زیادی داشته باشد و سرعت پورت شبکه آن از نوع گیگابیت (10/100/1000) باشد. زیرا تمام بازیها در گیم نت تحت شبکه انجام میشود در نتیجه تمام سیستمها باید به روتر متصل شوند و اگر سرعت پورت شبکه روتر پایین باشد احتمال دارد در بازی لگ و دیلی اتفاق بیفتد که این مسئله بسیار حائز اهمیت می باشد. این نکته را در نظر داشته باشید که یک روتر مخصوص گیم نت حداقل باید دارای 8 عدد پورت شبکه باشد. البته این مسئله دقیقا به تعداد دستگاههای شما وابسته است و اگر تعداد کامپیوترهای شما بیشتر باشد باید روتری که خریداری میکنید دارای تعداد پورت بالاتری باشد.
راهنمای خرید روتر میکروتیک برای ماینینگ
یکی از بهترین راههای کسب درآمد دلاری صنعت ماینینگ است. در گام اول بهتر است بدانید روتر مناسب برای ماینینگ باید قدرت پردازش بالایی داشته باشد که قدرت پردازش بالا به CPU بستگی دارد. در نتیجه سعی کنید روتری را خریداری کنید که CPU قوی داشته باشد. توجه داشته باشید CPU مناسب ماینینگ باید دارای حداقل قدرت پردازش 800 مگاهرتز باشد. شما باید بر اساس تعداد دستگاه ماینر خود روتر مورد نظرتان را انتخاب و خریداری کنید. روتر شما باید به ازای هر دستگاه ماینر یک پورت شبکه با سرعت گیگابیت داشته باشد.
راهنمای خرید روتر میکروتیک برای کاربر خانگی
روترهایی که برای مصارف خانگی خریداری میشوند معمولا جزو روترهایی هستند که قیمت مناسبی دارند. اگر بخواهیم برخی از ویژگیهای روترهای خانگی را ذکر کنیم باید به قابلیتهایی همچون PoE، پورت usb، سرعت پورت شبکه مگابیت یا گیگابیت، 4 الی 5 پورت شبکه، قدرت آنتن دهی بین 2 الی 5dBi و قدرت پردازش در سطح متوسط اشاره کنیم.